Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Tuesday, March 5, 2019

Dalin mesazhet e pedagogëvë që ngacmojnë seksualisht studentet

Disa ditë më parë në 6 pedagogë të Universitetit Bujqësor të Tiranës janë shkarkuar, pas denoncimeve të mbërritura në rektorat, apo edhe nëpërmjet anketave që janë realizuar rreth performancës së pedagogut.
 Mbledhja e e-mail-eve të studentëve nga pedagogu i radiologjisë për t’iu dërguar letër motivimi para skemës së detyrës së kursit ishte një mënyrë e tij për të përzgjedhur studentet që do u çonte "e-mail ngacmimi".
 Në atë e-mail shkruhej: Kur të gjesh mundësi duhet të takohemi diku sepse në shkollë gjërat keqkuptohen dhe nuk kam dëshirë të merrem me debila. Dua të them ca gjëra për të ardhmen tënde. Flasim."

 Studentet e vitit të parë shprehen se vajzat e viteve të 3 apotë 4 janë ngacmuar seksualisht, sepse kanë edhe më shumë vite aty, ndërsa atyre të vitit të parë nuk i kishte rënë shumë rasti. Na kanë thënë studentet e viteve të treta, katërta që i kanë ngacmuar seksualisht. Ne akoma jemi vit i parë dhe nuk na ka rënë shumë rasti që të kemi drejtpërdrejtë punë me të." Bashkë me të, janë pezulluar nga detyra edhe 5 pedagogë të tjerë në Universitetin Bujqësor të Tiranës; 3 prej të cilëve jepnin mësim në Fakultetin e Mjekësisë Veterane. Afera seksuale, korrupsion, mos paraqitje në leksion, kanë qenë disa nga shqetësimet e studentëve që i kanë shfaqur në anketën e performancës realizuar nga universiteti. 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot