Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Monday, September 3, 2018

Vendi që zgjedh për t'u ulur në autobus tregon se kush je në të vërtetë!

Zgjedhja e vendit kur ulemi në një mjet transporti është një tregues shpesh që lidhet dhe me personalitetin tonë si person.

Sipas disa psikologëve, zgjedhja “e dritares ose kalimit” është më shumë se sa stil ai mund të zbulojë se çfarë personi jeni.

Psikologët thonë që nëse më shumë i preferoni ulëset afër dritares do të thotë që jeni vetjakë.

Nëse gjithmonë zgjidhni ulësen afër kalimit do të thotë që nuk jeni vetjakë.

Udhëtarët të cilët favorizojnë ulëset afër dritareve dëshirojnë të kenë kontroll.

Ata dëshirojnë të dremisin gjatë udhëtimit dhe të qëndrojnë vetëm.

Ata të cilët kanë tendencë të zgjedhin ulëset afër dritares dinë të jenë vetjakë, mirëpo janë edhe më pak anksiozë dhe nuk i pengojnë të tjerët gjatë udhëtimit.

Këta udhëtarë shpesh janë më shumë të shoqërueshëm dhe përfundimisht përshtaten më mirë me të tjerët.

Dy studime të ndryshme, të cilat i kanë bërë “Expedia” dhe “Quartz”, thonë që 55 për qind e ulëseve afër dritareve janë më të sigurta se ato afër kalimit.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot