Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Monday, July 30, 2018

Kush tradhëtojnë më shumë, meshkujt apo femrat? Surprizon studimi

Sipas një studimi të ri, meshkujt janë të prirë të ndërrojnë më shumë partnere – ndërsa femrat janë më gjatë “besnike” ndaj dashnorit, zakonisht prej tre deri në gjashtë muaj.

Sipas rezultateve të këtij studimi, 57 % e njerëzve kanë pasur marrëdhënie seksuale me bashkëshorten/bashkëshortin – në të njëjtën ditë kur kanë pasur marrëdhënie të tilla edhe me dashnoren/dashnorin.

Sipas po të njëjtit studim, 33 % e meshkujve kanë pasur aferë me gjashtë apo më shumë partnere, përderisa 85 % e femrave e kanë tradhëtuar bashkëshortin me pesë meshkuj.

Meshkujt, sipas këtij studimi, zakonisht e tradhëtojnë partneren e tyre nën ndikimin e alkoolit, përderisa femrat më shumë tradhëtojnë me vetëdije.

Sa i përket përcaktimit se çka nënkuptohet krejt me tradhëti – meshkujt dhe femrat pajtohen se edhe puthja mund të konsiderohet e tillë – mirëpo, femrat, për dallim prej meshkujve, edhe kontaktin me mesazhe e konsiderojnë tradhëti.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot