Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Friday, June 29, 2018

Për çfarë gjërash gënjejnë femrat ?

1. Se ato janë në rregull. Gënjeshtra më e madhe që një grua mund të të tregojë ndonjëherë.
2. Se nuk i pëlqejnë dhuratat e papritura. Hahahah.
3. Se ato nuk kujdesen. Kur ato thonë këtë, ato në fakt kujdesen. Pa marrë parasysh sa herë bërtasin.
4. Se ato nuk janë të frikësuara. Ato janë. Arsyet e tyre mund të jenë të ndryshme dhe kjo është njerëzore.
5. Se ato nuk janë të fiksuara mbi gjëra të shtrenjta apo dhurata. Kujt nuk i pëlqen të veshë rroba dhe aksesorë të shtrenjtë ?
6. Se ata duan të trajtohen si princesha ose posedime delikate. Nuk iu pëlqen gjithmonë. Kur i trajton si njëri prej jush ose si një mik tjetër, në të vërtetë ndihen rehat. Ato me të vërtetë pëlqejnë që të jetojnë ndonjëherë si një djalë. Është një përvojë mahnitëse.
7. Se ato nuk janë xheloze. Ato janë. Nuk iu pëlqen të ndajnë atë që është e tyrja.
8. Se ato thonë atë që ndjejnë. Jo nuk e bëjnë. Dhe sidomos kur janë të lënduara. Ju duhet të shkoni thellë në zemrat e tyre për të nxjerrë gjërat jashtë.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot