Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Monday, October 9, 2017

Skandal/ Fatmir Xhafaj detyron Studentët të

Përpara se të mësojnë se si duhet luftuar krimi në Shqipëri, studentët e Akademisë së Rendit duhet të lexojnë dhe mësojnë përmendësh fjalimet dhe shkrimet që mban ... ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj.

Nuk jemi në kohën e komunizmit, kur shkrimet dhe artikujt e Enver Hoxhës lexoheshin me detyrim, por jemi sot 27 vite pas rrëzimit të komunizmit, ku një ish-hetues i diktaturës është bërë ministër i Brendshëm dhe stafi i Akademisë së Rendit detyron studentët që të lexojnë artikujt e Fatmir Xhafës.

Artikujt e Xhafës botohen në periodiket e Akademisë së Rendit dhe pedagogët u japin kadetëve të rinj detyrën që ti lexojnë edhe mësojnë, siç edhe duket në foto.
Image result for fatmir xhafaj


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot