Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Friday, October 6, 2017

Kryetarja e bashkisë Përrenjas investon si rallë herë/ Ja çfarë

Pas  gjithë investimeve të kryetarëve së bashkive për transformimin e qyteteve,  i vjen radha edhe qytetit të Përrenjasit, por ndryshe nga qytet e tjera kryetarja e bashkisë ka insistuar të krijoj një skuadër shpëtimi,  atë të zjarrfikëses.

Që prej muajit shkurt kur qeveria vendosi të kalojë shërbimin në varësin të bashkive  kryetarja Miranda Rira ka kërkuar me doemos ngritjen e këtij sektori.

Vlen fakti të theksohet se bashkia e Përrenjasit  nuk ka pasur asnjë pajisje për shërbimin edhe mbrojtjen  nga zjarri.


Të gjithë punonjësit të këtij sektori janë trajnuar në Itali duke u kthyer në profesionalistë si dhe në disa raste edhe heronj. 

Fotografia e Bashkia Prrenjas, Faqja Zyrtare
Fotografia e Bashkia Prrenjas, Faqja Zyrtare
Fotografia e Bashkia Prrenjas, Faqja Zyrtare

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot