Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Monday, October 9, 2017

Ja se çfar thonë për deputetin e Librazhdit dhe se cilat janë një sër detyrash që ai ka në partinë socialiste.

Djali dhe deputieti I Librazhdit,ashtu siç e quajë qytetarët e këtij qyteti zoti Taulant Balla është një person shumë i dashur nga qytetarët e Librazhit .

Pak ditë më parë mori detyrën me të re si sekretar i përgjithshëm në Partine Socialiste.
Dimë se në vitin 2013 doli deputeti më i votuar i parlamentit.

Ja se çfar thonë me poshtë  për deputetin dhe se cilat janë një sër detyrash që ai ka në partinë socialiste.

“Djali dhe deputeti ynë i Librazhdit z.Taulant Balla ngrihet në karrierën politike duke iu akurduar dy detyra të rëndësishme nga Partia Socialiste, atë të Sekretarit të Përgjithshëm dhe të Kryetarit të Grupit Parlamnetar. Më poshtë do të gjeni të gjitha funksionet që mban aktualisht.

Funksionet në Partinë Socialiste të Shqipërisë:
- Sekretari i Përgjithshëm
- Nënkryetar i Asamblesë së Përgjithshme
- Kordinatori i qarkut Elbasan
Funksionet në Kuvendin e Shqipërisë:
- Kryetar i Grupit Parlamentar të Partisë Socialsite
- Kryetar i Delegacionit të Parlamentit të Shqipërisë në Parlamentin Europian
- Kryetar i Delegacionit të Kuvendit të Shqipërisë në Komitetin Parlamentar të Stabilizim Asocimit BE Shqipëri
- Zëvëndëskryetar i Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian
- Kryetari i Grupit Parlamentar të Miqësisë Shqipëri-Gjermani.


                                                             Fotografia e Librazhdi


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot