Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Thursday, October 5, 2017

IDEALE/ Ja cila është zgjidhia për banesat me qera, që ç'do student duhet ta dijëSi çdo vit,Tirana është qyteti që pret më shumë studentë në universitete shtetërore dhe private.ç’do fillim të ri akademik, studentët dynden per akomodim drejt konvikteve.

Pos sa të preferuar janë konviktet? Një shumcië e studentëve nuk iu drejtohen konvikteve, për shkak të higjenës dhe kushteve që ofrojnë konviktet, dhe se nuk kmei dëgjuar apo parë që qeveria të restaurojë këto ndërtesa.

Një mundësi tjetër është drejt shtëpive me qera por çmimi i tyre është vërtet i “kripur”.
Gjatë një bisede që pata me dy studentë A.T dhe E.C,ata shprehen se do dertyrohen te marrin shtëpi me qera sado të shtrenjta të jenë çmimet, sepse konviktet nuk arrijnë të plotësojnë kushtet e nevojshme për studentët.

Një zgjidhie e mirë do të ishte që secila bashki e atij qyteti që ka universitete, të thurte një plan enkas për studentët ku ndërtesa pallatesh ti kthenin në qëndra banimi me qera kundrejt këtyre studentëve dhe me çmim të arsyeshëm.

                                                             No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot