Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Wednesday, October 4, 2017

Gramsh/ Ndërpritet punimet për rikonstruksionin e rrugës Devolli. Ky është shkaku. Flet kryetarja e bashkisë, Luljeta Dollani

Foto Best Channel

Janë pezulluar punimet për rikualifikimin e rrugës “Devolli” në qytetin e Gramshit. Shkak për këtë janë bërë 3 biznese aty pranë, të cilët presin të kompesohen nga shteti. Për këtë çështje ka shfaqur dakordësinë e saj edhe kryetarja e bashkisë zj Luljeta Dollani.

Me zgjerimin e rrugës së re projekti parashikon ndërtimin e fasadave edhe për tren pallate. Sipas drejtuesve të firmës, shkak për ndërprerjen e punimeve janë bërë tre njësi tregëtimi të ndërtuara vite më parë si dhe shtesat në pallat të kryera nga një qytetar.

Sipas projektit, tre lokalet do të prishen për të zgjeruar rrugën. Aktualisht pronarët e tyre i kanë me leje ndërtimi dhe të legalizuara dhe deri sa bashkia të nisë pagësën e shpërblimit nuk do të lejojnë prishjen e tyre.Një problematikë të tillë e pranon edhe kryetarja e bashkisë Luljeta Dollani e cila shprehet se projekti do të viojnë deri sa ti jepet zgjidhje pronarëve të lokaleve dhe qytetarit duke i dëmshpërblyer ata siç parashikojnë dispozitat ligjore.“Punimet kanë një muaj që kanë filluar dhe deri në fund të vitit do të përfundojnë. Ecuria normale. Kemi disa problematika që janë në rrugën e zgjidhjes. Bëhet fjalë për disa kioska që tashmë janë të çertifikuara. Janë dy objekte provate që është një ballkon dhe një biznes privat por që ne i kemi në rrugë e sipër për ti zgjidhur”, shprehet zj Dollani.Projekti në fjalë kap shjumën 76 milion lekë të reja. Punimet pritet të përfundojnë në muajin dhjetor të këtij viti. 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot