Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Saturday, October 7, 2017

E rrallë/të vërteta që thuhen për terrorizmin apo moralin, cilën nga këto mbart feja islame?Ka njerëz që e mbajnë veten të ditur të lexueshëm, dhe vijnë në një pikë që të ghjithë  bëhen “memec” kur bëhet fjalë për sa i përket islamit.
dhe e para që dua të përmend është fjala “Adhurim”.

Dëgjojmë njerëz që brohorasin kur shikojnë këngëtarin, futbollistin dhe cdo të famshëm: uuaau të adhuroj!
Adhurohet vetëm Zoti ai që krijoj botën brenda 7 ditëve në mënyrën më perfekte, ai që krijoj njerëzit madje dhe këta të famshmit që jnaë “idhujt tuaj”.

“Adhurimi” është fjala më e vecantë e më kuptim plotë që duhet të bëjmë ndaj Zotit, dhe nuk e di a do të na mjaftojë kjo jetë për të adhuruar Zotin .
Për ju islamofobë të dashur feja islame nuk është ajo që ju shikoni përmes ekranit të televizionit.
Feja islame është ajo që thotë rrespekto prindërit, mos vrit njerëz se ai që i ka dhënë jetën ai përsëri ja merr,me pak fjalë feja islame është “manuali” i jetës së njeriut dhe libri është KURA’ni famëlartë që të ndjekësh rregullat e manualit.

Nuk e kuptoj pse paragjykohen femrat e mbuluara me shami?
Thonë këta islamofobët, janë rradikale e terroriste .
Pika që s’ju bie o te mjerë mendje cekët.Ajo femër është me moralin më të mirë, më fjalë ëmbëla që fytyra ju shëndrit si nur.
Një pyetje kam në qoftë se do ju ofronin dy karamele njërën të mbeshje e një të pa mbështjellë kë do të merrnit?

Pra nuk jam kundra leximit të librave,por përvec romaneve, poezive lexoni dhe KURA’ni-n të përkther në gjuhën shqipe se çfarë është feja islame thjesht për kulturë të përgjithëshme.

                                             
No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot