Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Thursday, September 21, 2017

Përrenjas/ Dikur komentonin ndeshjen live në Radio Përrenjasi në fushën Domosdova por tani...

Përrenjas Dikur komentoni ndeshjen live në Radio Përrenjasi në fushën Domosdova por tani...

Një banor i Përrenjasit thotë këto fjalë për kryetares në bashkisë, por edhe për të gjithë personat rreth  historisë së futbollit në Përrenjas: 

“Kryetares se bashkisë Përrenjas Miranda Rira!
Trajnerit te ekipit te futbollit "DOMOSDOVA"!
Qytetareve te Përrenjasit!

Shume vite përpara, kam shprehur mendimin qe fusha e futbollit duhej larguar qe aty. Sigurisht qe nuk e kisha fjalën qe te shkonte ne Cërrik! Por fjala është gjetke.
U prish fusha. Ashtu u pa e arsyeshme. Pushteti e di. Por unë dua tu kujtoj qytetareve te m'i se Radio Përrenjasi, dhjete vite përpara,i transmetonte  ndeshjet si jashtë ashtu edhe brenda.

Nuk kishte emocion me te madh .Ndaj sot,dua te kujtoj drejtuesit se a kane menduar t’ia përcjellin ketë emocion popullit qe i dha votën? Mundësia është 100%.

Duhet vetëm bashkëpunim dhe financë. Por me se pari dëshira për te kënaqur popullin e zonës që nuk mund ta ndjekin ekipin deri ne Cërrik.

Mbetem me shpresë! Duhet te ndryshojmë. Është imediate”.
No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot