Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sunday, September 24, 2017

ALLAHU apo NASA kush do ta shkatërrojë njerzimin/ Ja kush është e vërtetaE shtuna kaloi, ku është "NASA", dhe mediat tona te dashura për shkatërrimin e botes.

Cili është qëllimi për këto lajme te rreme? Sa për dijeni ashtu siç zoti e krijoi me se miri mbas rregullave te tij, ashtu bota do vij një dite e do te shkatërrohet po mbas rregullave te zotit.

Fundi i botes ka filluar qe me civilizimin e shfrenuar te njerëzimit, ku fëmijët po urdhërojnë dhe ju ngrëne zërin prindërve te tyre dhe ne raste barbare ku po i vrasin , Imoraliteti po shtohet dita ditës ku po dëgjojmë nga rastet me makabër te kësaj bote.

Rinia e kohëve te sotme nuk përben siguri për te ardhmen e kombit te vet. Te shikosh vajzat e sotme me shume dalin xhiro me qenin sesa me prindërit ose me shoqërinë. te shikosh meshkujt kane frike te bëjnë pune se kane turp ose ju prishen tatuazhet neper duar.


Pra kështu po i vjen fundi botes nga vet ne njerëzit . Në njerëzim mund ta quajmë veten unik, por kurrë perfekt, perfekt është vetëm i madhi zot.


Image result for shkaterrimi i botes

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot