Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sunday, September 3, 2017

5 rreziqet më të mëdha që i kanosen qytetit të GramshitFoto: E. Murati
Sipas ekspertëve këto janë rreziqet më të mëdha që i kanosen qytetit të Gramshit:
  • Rreziqet nga tërmetet
  • Rreziqet nga përmbytjet dhe fatkeqësitë të tjera natyrore (zjarre, rrëshqitje, fundosje)
  • Rreziku nga emigracioni dhe migrimi (boshatisja e fshatrave dhe qytetit)
  • Rreziku nga drogat (sipas statistikave, trafikantët dhe përdoruesit kanë ardhur në rritje)
  • Rreziku nga sëmundjet nga kafshët (Plasje, Brucelozë, Tuberkuloz). Infoelbasani.al

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot