Reklamo biznesin tënd këtu:

test

LAJMI I FUNDIT:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Thursday, August 3, 2017

Këto janë gjashtë numrat e fundit e revistës "Mësuesi" përgatitur nga gazetari Andon Andoni

Këto janë gjashtë numrat e fundit të revistës "Mësuesi" organ i Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, pergatitur per shtyp nga shkrimtari dhe gazetari Andon Andoni. Ato gjenden kudo nëpër Drejtoritë Arsimore dhe shkolla, por jo ne webin e ministrisë. 

Me rrenjë ne "Arsimtarin" e 1927-ës dhe e nisur me emrin e sotem "Mesuesi" në shtator te 1953-it, ky organ i dashur per mësuesit, i ka mbijetuar kohëve të vështira të tranzicionit. 

Edhe pse redaksitë e saj dhe Kolegjiumet u rrudhën deri në një njeri të vetëm, madje edhe mbi baza vullnetare, kjo revistë profesionale dhe cilësore, mbijetoi. A do vijojë të shohë dritën e botimit me fillimin e vitit të ri shkollor? Duhet të presim.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot